tirsdag 26. januar 2010

GiveAway hos Fruens syslerier

Gå til fruens syslerier og vinn disse flotte japanske dukkene :)

Give away hos Ein gul knapp

Hos Guro på bloggen Ein gul knapp kan du vinne denne utrulig flotte puta som er laga av bloggverten sjølv :)

søndag 24. januar 2010

Dear Mr. Postman


Sagaform krusene og Isak brettet fann eg på huset. Håper det dukker opp i postkassa mi snart :)

lørdag 23. januar 2010

Bildegilde



No har eg fått ramme på nokre av bileta mine...det oransje/rosa maleriet har Ulrikke laga i barnehagen og det er berre så flott!! Flinke jenta mi :) neste oppgåve er å finne ein plass på veggen.

fredag 22. januar 2010

Kokke-Ronny

Må legge inn eit lite skryteinnlegg av søskenbarnet mitt, Ronny, som er kokk på kokkelandslaget. Han er i Sør-Amerika no på ein kokkekonkurranse, så no benytter eg denne anledninga til å ønske han lykke til!! :)

Origami...i porselen





På ein fest i romjula traff eg ei virkelig dyktig kunstnerinne, Stine Walderhaug :) kom over produkta hennar på madeinnorwaynow.no Absolutt verdt å ta ein titt!


torsdag 21. januar 2010

Matryoshka

Nokre fine korssting-Matryoshkaer. Du finn dei på Superbuzzy...enjoy!

onsdag 20. januar 2010

Origami


Når man er uten Tv og delvis internett, er det utrulig kor mykje rart ein kan finne på. Var innom BloesemKids og vart veldig inspirert av dette Craftprosjektet. No er det berre ramme som manglar...


Elles er det fole lenge sidan eg har vore på bloggen min no. Har som sagt vore utan nett og i tillegg har det vore innflytning i nytt hus. Herlig!!! Skal legge ut nokre bilete her når eg har fått ting litt på stell...og får låne speilreflekskameraet til mor. Som dokke ser duger ikkje kameraet mitt...eller kanskje det er fotografen som ikkje duger!